Jeg skrev til redaktøren i VG.

 Etter at jeg var i VG+ i august, så har mange etterlyst selve artikkelen i papirutgaven. Jeg visste at det som kommer i VG+ ikke blir gitt ut i papirutgaven.

Så da jeg skrev til redaktøren så hadde jeg ikke store håpet om at det skulle komme i papirutgaven, egentlig så trodde jeg ikke at den skulle komme der i det hele tatt.

Jeg prøver og har prøvd ganske hardt for å spre budskapet om sykdommen endometriose og adenomyose. Det er dessverre flere og flere jenter/damer som får disse diagnosene. Og det virker som om legene er så spredt i hva slags informasjon som blir gitt når man får diagnosen.

 

Les gjerne her om hvordan jeg ble møtt av gynekolog på sykehuset for første gang når jeg skulle bli utredet for mine magesmerter. Eller les om endometriose og adenomyose her

 

En ting jeg vil at du som har fått diagnosen eller tror du kan ha den, ikke gi opp, du er (dessverre) ikke alene!

 

Løp & kjøp VG folkens :) Les om endometriose, en skikkelig drittsykdom som er viktig å vise hvordan det egentlig ER.

 

DET HJELPER Å BE OM HJELP.

TAKK VG!!

ALDRI GI OPP JENTER!!!! 

 

#endometriose #adenomyose #sirisier #vg #tusentakkvg #dethjelperåbeomhjelp #aldrigiopp #fuckendo #endofighter #duerikkealene #jeggirikkeopp #kronisksyk #kronisksykikkekronisklat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SiriSier

SiriSier

32, Nedre Eiker

Mamma til to, gift med Kristian. Bor for tiden i Riga. Jeg blogger om endometriose, adenomyose, meg selv og alt annet som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits